Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

18.05.2010

Ofertes de voluntariat aquest estiu



La Fundació Save the Children a Catalunya està cercant voluntaris per desenvolupar una tasca com a monitor d'infants o joves en el Centre obert durant l'estiu al barri de Sant Andreu.

FUNDACIÓ SAVE THE CHILDREN A CATALUNYA
Per a més informació contacteu amb Ester Morillas al tel. 933 105 200 o bé per correu electrònic: voluntaris@savethechildren.es
Termini de presentació: Urgent

__________________________________________________________________

El Servei Civil Internacional, SCI cerca voluntariat amb el següent perfil: un noi/a major d'edat, que sàpiga anglès, per ser el referent d'un grup català de participants en un intercanvi entorn a persones sense sostre "Districte 11' que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 15 d'agost.

Per a més informació contacteu amb Àngels al tel. 630 444 875
Termini de presentació: Urgent

__________________________________________________________________

La Casa Amarilla cerca voluntariat per a donar suport en l' organització del 6è Busker's Festival, festival internacional de música de carrer, que es celebrarà del 5 al 8 d'agost al barri de la Barceloneta.Tasques a realitzar: Informació i logística, coordinació músics, muntatge i desmuntatge, atenció al públic, responsabilitat dels punt d'actuació, etc.
LA CASA AMARILLA
Per a més informació contacteu amb Ana Frias al 934 396 425 o bé al correu electrònic: voluntarios.buskers@lacasaamarilla.org
Termini de presentació: Urgent
 



Comparteix