Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.05.2010

Propostes :“Obrint portes al Raval: vine a conèixer entitats del barri tot jugant" i "Picnic pel Decreixement"



“Obrint portes al Raval: vine a conèixer entitats del barri tot jugant"

Organitza: Ambit Prevenció, Associació de veïns del Carrer de la Cera, Associació de veïns del Carrer Unió i Rodalies, Associació per a Joves TEB, Casa Eslava, Casal dels Infants per l’acció social als barris, Eix Comercial del Raval, El Colmado, Frontó Colom, La Taula del Raval i AIPCC, NEXES, SCI, Servei Solidari, SETEM, SIDA STUDI.
Descripció: Aquesta activitat vol donar a conèixer als veïns i veïnes del Raval algunes de les entitats que existeixen al seu teixit. Veurem la diversitat d’entitats, la seva situació, els serveis i les possibilitats que ofereixen.
Dia i hora: Diumenge 30 de Maig a les 10:30h.
Lloc: Plaça Folch i Torres
Més informació: http://blog.ravalnet.org/obrintportes/
 

 

 

 

"Picnic pel Decreixement"

Organitza: Recerca i Decreixement
Descripció: una activitat que consisteix en la celebració d'un dinar popular al forat de la vergonya de Barcelona a les 14 hores. En contra de les tempestes econòmiques mundials les 10 entitat col.laboradores en aquesta activitat s'uneixen per crear sinèrgies. Davant la crisi sistèmica (ecològica, econòmica i social) ens proposen una transició cap a una major justicia social, benestar i sostenibilitat ecologica. A les 11 del mati s'organitzarà un mercat d'intercanvi de roba, llibres, mobles i tot allò que volgueu portar.
Dia i hora: Diumenge 6 de juny a les 11h
Lloc: El forat de la Vergonya
Més informació: http://picnic4degrowth.net



Comparteix