Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

11.06.2010

Concentracions per la fi del bloqueig a Gaza i Apropant-nos a la realitat de la dona palestina a Israel



Concentracions per la fi del bloqueig a Gaza

Des d'avui fins al proper dilluns, la Coordinadora Amb Palestina al Cor ens convida a concentrar-nos davant la Delegació de la Comissió Europea de Barcelona per exigir la fi del bloqueig d'Israel a Gaza.

Les concentracions tindran lloc davant del Passeig de Gràcia, 90 a partir d'avui divendres 11 de maig a les 12h i finalitzaran dilluns 14 a les 17h. Hi haurà diverses activitats culturals durant les jornades de protesta.

Llegeix aquí el manifest.

Vine i expressa la teva solidaritat! Aturem el setge a Gaza! 

Apropant-nos a la realitat de la dona palestina a Israel i als territoris ocupats

 

El proper dijous 17 de juny, les voluntàries per Palestina de l'SCI-Cat us conviden a una jornada sobre el rol de la dona palestina a Israel i als territoris ocupats. L'acte començarà a les 18h a la seu de la Federació Catalana d'ONG pel Desenvolupament del c. Tàpies, 1-3 de Barcelona.

En l'acte, el grup de noies de l'SCI-Cat que l'any passat va participar en un intercanvi amb dones palestines de l'ONG Women Against Violence explicarà la seva experiència i presentarà els fotomuntatges 'El mur a casa nostra'. Hi serà també la periodista Amineh Ishtay, que ens aportarà elements de reflexió sobre la temàtica. També podrem aprendre a ballar Dabke i menjar pastes orientals!
T'hi esperem!


Comparteix