Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

21.07.2010

Presentació de la publicació"L'experiència del Voluntariat lingüístic juvenil"de la Plataforma per la Llengua



 

Durant el 2010, la Plataforma per la Llengua ha dut a terme un projecte de voluntariat lingüístic juvenil, amb l'ajuda del programa “joventut en acció” de la Comissió Europea. L’acció principal d'aquest projecte ha estat la creació de parelles lingüístiques que formades per joves catalanoparlants i joves que volen parlar català però que encara no han fet el pas. El projecte, obert a qualsevol persona entre els 16 i els 30 anys, ha estat liderat per un equip de joves voluntaris de la Plataforma per la Llengua.

Per tal de poder donar a conèixer la iniciativa, així com també el programa europeu que els ha permès dur-la a terme, han preparat una interessant publicació que presentaran el proper dimecres 28 de juliol. Comptaran amb les intervencions de Josep-Anton Fernàndez, professor d'estudis catalans a la UOC i membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua i de Nàdia Grau i Mamady Konte dos voluntaris participants en el projecte. Us adjuntem un cartell informatiu de l'acte així com també invitacions per tal que en feu la màxima difusió. L'acte és obert al públic i al final de la presentació se servirà un refrigeri.

La presentació serà el proper dimecres 28 de juliol a les 19,00 a la sala 2.2 de la Casa Elizalde. C/ València 302, Barcelona

 



Comparteix