Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

22.07.2010

La vila escolta a TV3



Dimarts 27 de juliol, a les 21:50h, mira el programa La Partida de TV3. Dos escoltes de la Demarcació de L/S/U participen al concurs amb l’objectiu de, en primera instància, donar a conèixer el seu somni que és materialitzar una vila escolta. En segon lloc, volen guanyar la partida i el primer premi, a fi de dur-la a terme.

Al concurs s’hi han inscrit més de 400 parelles amb una proposta de somni cada una. Només 24 d’aquestes han superat el procés de selecció, entre elles la parella formada pels escoltes de Mollerussa i Linyola. El seu projecte ha estat escollit com una de les

idees més originals

.

Des de la Demarcació de L/S/U comenten que, tot i que els diners que atorga La Partida són importants per dur a terme el seu projecte, l’objectiu principal de participar al concurs és presentar al gran públic el seu “somni” a fi de “motivar les sinergies necessàries” per desenvolupar una vila escolta.

El projecte de fer una vila escolta es basa en la reconstrucció d’un poble abandonat per disposar d'uns espais on poder desenvolupar qualsevol activitat vinculada amb el moviment escolta i guia.

Esperem que tingueu molta sort!

 



Comparteix