Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

01.10.2010

Premis BCJ de Foment de la Participació, Foment de la Salut i Foment de la Cooperació



El CJB ja ha convocat els Premis BCJ de Foment de la Participació, Foment de la Salut i Foment de la Cooperació per a l'any 2010. Aquests premis estan oberts a totes les associacions juvenils de la ciutat inscrites en el Cens d'Entitats, Grups i Xarxes de Participació Juvenil del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona.

 

 La dotació econòmica dels Premis és la següent:

  • Premi BCJ de Foment de la Salut: 1.200€
  • Premi BCJ de Foment de la Participació: 537€
  • Premi BCJ de Foment de la Cooperació: 1.657€

Bases completes per a la convocatòria dels premis BCJ 2010

Formulari de sol·licitud i de resum del projecte

El termini de presentació de candidatures es tancarà el proper 26 de novembre del 2010, a les 14h. L'entrega de premis es realitzarà el dimecres 16 de desembre. Animem a totes les entitats juvenils de la ciutat a presentar els seus projectes! Els premis BCJ són un bon reconeixement i una oportunitat per obtenir un ajut econòmic important per tirar endavant el projecte o poder-lo millorar.

Enguany, en motiu del 30è aniversari del CJB, hem creat un nou premi que s'entregarà durant l'acte de lliurament dels Premis BCJ. Es tracta del Premi Art-icipa't, un certamen destinat a persones joves amb la intenció de premiar les obres artístiques que descriguin aquelles situacions que els defineixen com a joves, ja sigui a nivell individual (recerca de feina, dificultats per emancipar-se, situacions en el temps lliure, en la vida diària, etc...) o a nivell col·lectiu (anècdotes, dificultats, quotidianitat en el sí de les entitats de les que puguin formar part, etc.). El termini de lliurament de projectes per a aquest premi és el 15 d'octubre, a les 15h. Info, bases i formulari de presentació de propostes en aquest enllaç!

 

Siusplau si esteu interessats poseu-vos en contacte amb la demarcació: barcelones@escotlesiguies.cat



Comparteix