Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

19.10.2010

VI TROBADA INTERNACIONAL DE TEATRE I EDUCACIÓ



Aquest any, la Trobada de teatre i educació està dedicada al Teatre Legislatiu, una de les branques del Teatre de l'Oprimit. La trobada abordarà 4 línies de treball: Qualitat política, Experiència, Gènere i Racisme, i comptarà com a ponents amb Julián Boal, José Soeiro, Olivar Bendelak i Muriel Naessens. L’objectiu de la trobada és la d'explorar i aconseguir possibles respostes per a un canvi social i real, en qüestions com la discriminació i la violència de gènere.

Del 20 al 24 d'octubre
A consultar el cartell
C/ Lluna, 5
Forn de teatre Pa'tothom

Més info a: www.patothom.org

Destacar que amb l'eix de curs de MEG, el gènere, es volen potenciar propostes com la que es presenta en questa trobada, així que us animem a tots/es a participar-hi en totes les activitats, i sobretot a les propostes següents:

 

Dissabte 23 d'octubre

10h -14h i de 16h a 19h - Workshop: Teatre legislatiu a càrrec de JOSÉ SOEIRO.

10h -14h i de 16h a 19h - Workshop: Naixement d'un projecte de gènere amb teatre legislatiu a càrrec de MURIEL NAESSENS.

21h - Conferència: L' experiència de teatre legislatiu en el Centre de Teatre de l'Oprimit de Rio. Història, descobertes i dificultats a càrrec de OLIVAR BENDELAK.


 

Diumenge 24 d'octubre

10h -14h i de 16h a 19h - Workshop: Teatre legislatiu a càrrec de JOSÉ SOEIRO.

10h – 14h - Workshop: Naixement d'un projecte de gènere amb teatre legislatiu a càrrec de MURIEL NAESSENS.

19h – Representació MURIEL NAESSENS i amb la col·laboració de Noestasola i Grup Antígona de la UAB. (obert al públic amb invitació).

21h – Mara del Alar.
Paraules de la
Ernestine Ronai es la responsable de l'Obsevatoire des violences envers les femmes du Département de Seine Saint Denis (l'Observatori de la violència contra les dones en el departament de Seine Saint Denis) París, França.
Cloenda de la VI Trobada
. Amb la col·laboració de Mujeres en escena.

 



Comparteix