Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

26.10.2010

Es busquen dinamitzadors/es per el Projecte Visc Convisc i Participo



Enguany el CJB torna a posar en marxa el Projecte Visc Convisc Participo! I tornen a cercar dinamitzadors/es d'arreu de la ciutat per tal de poder desenvolupar el projecte!
 

Com ja fa uns anys, des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza el projecte Visc, Convisc... Participo!. Un projecte d’intervenció socioeducativa amb la finalitat d’acostar a persones joves d’associacions educatives als instituts del barri o districte on actuen amb la intenció de donar a conèixer, a l’alumnat, els valors de convivència que es desprenen de la participació i de les relacions grupals.


Per tal de dur-lo a terme, necessiten dinamitzadors/es que seran les persones que estaran en contacte directe amb els i les alumnes i que per tant, realitzaran les dinàmiques dins les aules. Aquesta activitat serà remunerada i consistirà principalment en fer 3 sessions als instituts + una formació. A banda és una gran oportunitat per donar a conèixer la vostra entitat a molts dels i les joves que viuen al vostre barri. 


Si esteu interessats/des en participar-hi o bé en voleu rebre més informació, envieu un correu a plataformes@cjb.cat o xarxes@cjb.cat, especificant les vostres dades bàsiques (nom i cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte).




Comparteix