Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

29.10.2010

VI Concurs per l’eradicació de la violència masclista i el VI Fòrum contra les violències de gènere



La Plataforma unitària contra les violències de gènere conjuntament amb el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació organitzen els dies 18, 19 i 20 de novembre el Concurs per l’eradicació de la violència masclista i el VI Fòrum contra les violències de gènere.

  • VI Concurs per l’eradicació de la violència masclista:   
Dintre d’aquest marc convoquem dos concursos, un de creació literària i un altre de format lliure: dibuix, escultura, fotografia, powert-point, cançons, etc... 
 
 
 
L’objectiu d’aquests concursos és promoure les relacions igualitàries i no masclistes, basades en la llibertat de les persones així com en la resolució no violenta dels conflictes. 
 
Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar tota la joventut i fomentar la seva capacitat creativa per implicar-los de forma activa. 
 
Consultar el díptic amb les bases del Concurs
 
Per participar en el Concurs cal omplir el següent formulari d'inscripció i enviar-lo a l’adreça inscripcions@violenciadegenere.org o trucar al telèfon 605 192 628, abans del proper 2 de novembre a les 12 h. 
 
  • VI Fòrum contra les violències de gènere:
L’objectiu és generar una reflexió al voltant de diversos espais socialitzadors o expressions culturals ( cinema, premsa, música...) que perpetuen les relacions desiguals i la discriminació vers les dones i, alhora, veure què podem fer i quines eines tenim com a dones i homes per a lluitar contra la violència de gènere. 
 
Va dirigit tant a joves i adolescents, demostrant-los els avantatges d’una societat més solidària i igualitària entre els dos sexes; a mares, pares i familiars, posant al seu abast informació i mostrant la importància de la prevenció de la violència des de la perspectiva de gènere; i al teixit associatiu i la ciutadania en general, conscienciant amb que l’eradicació de la violència de gènere és cosa de tots.
 
 
 
Per participar en el Fòrum (inscripcions gratuïtes), cal contactar amb inscripcions@violenciadegenere.org.


Comparteix