Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

22.05.2014

Concurs “Creixem jugant” i tria de l’Eix del curs 2014-2015

Jugant amb el cau a la plaça Major de Vic. AEiG Tsunami



Ja podeu participar al concurs per trobar els jocs més originals dels agrupaments i també escollir entre les tres opcions finalistes del nou Eix del curs.

Concurs “Creixem jugant”

Aquest concurs, que porta per títol l’Eix del curs 2014-2015, busca trobar els dos millors jocs originals pensats pels agrupaments. Un concurs creatiu i participatiu dividit en dues categories:
  • Jocs d'exterior: Jocs de cucanya, jocs moguts, gimcanes, jocs de pistes, etc.
  • Jocs d'interior: Jocs de taula, de reflexió, de rol, etc.
Per participar-hi, simplement heu de “fer bullir l'olla”, inventar-vos un joc original i entrar a l'espai web de l'Eix del Curs. A la secció Concurs hi trobareu el formulari i tot allò necessari per a participar-hi. La participació és per agrupament, no per unitats, tot i que podeu presentar-vos a les dues categories. Teniu temps fins el dia 1 de juny.

El millor joc de cada categoria s'endurà un premi. Per la categoria jocs d'exterior, el premi és un lot de materials i jocs per a fer a l'exterior; i per la de jocs d'interior, un lot de jocs de taula. Els premiats es faran públics el dia 6 de juny. Més informació aquí.
 

Tria de l’Eix del curs 2014-2015

Ens apropem al final del curs i, com cada any, cal escollir quin Eix del Curs volem per al curs següent. Aquesta elecció sorgeix a partir de les propostes sortides de les demarcacions i consensuades al darrer Comissariat General.

Us presentem les 3 opcions que van sortir finalistes, podeu dir quina us agrada més tot votant a l'espai web de l'Eix del Curs:
  1. Música i escoltisme
  2. Joc democràtic
  3. Excursionisme i muntanya
Podeu votar ja i fins al 31 de maig fent clic aquí.


Etiquetes

Comparteix