Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

04.12.2014

S'obre la convocatòria Interna de Finançament (OSG) 2015

Convocatòria Interna de Finançament (OSG) 2015



Ja es poden presentar les sol·licituds d'ajuts per a projectes de "Foment del Voluntariat", "Interès social" i "Internacional".

Podeu trobar les bases completes de la convocatòria al document Convocatòria interna de Finançament 2015 penjat a la secció de Documents Generals de Finançament de l’Espai del cap.

El termini general per presentar els projectes candidats és diumenge 25 de gener de 2015, fins les 23:59h de la nit, a financament@escoltesiguies.cat. La línia de projectes “Internacional” disposa d’un termini de presentació específic a les seves bases (diumenge 15 de març de 2015).

Cal tenir en compte que els diners que es rebin d'aquesta convocatòria s'hauran de destinar a les accions del projecte que es facin dins l'any 2015. Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.

A més a més us recordem que s'ha allargat el termini per presentar els informes de serveis socials necessaris a la línia de finançament intern "Suport a les famílies". La nova data serà el 7 de gener

Per a consultes: financament@escoltesiguies.cat i 93 590 27 00
 


Etiquetes

Comparteix