Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

27.02.2015

Signatura dels convenis de col·laboració de Campanya de Vacances 2015Aquells agrupaments que us heu presentat a Campanya de Vacances 2015 heu rebut un correu electrònic comunicant-vos que la Comissió d'Homologació del vostre Districte ha resolt positivament l’homologació de la vostra activitat d'estiu. Així doncs, heu de seguir els següents passos:
 
  1. SIGNATURA DE CONVENI
El representant de Campanya de Vacances del vostre agrupament ha d'imprimir, signar i segellar per duplicat i portar al seu districte el Conveni de Col·laboració. Per correu electrònic us hem informat personsalment de l'adreça i l'horari d'entrega corresponent a cada agrupament.

La data límit d'entrega d'aquest conveni és el proper 6 de març de 2015. Un cop hagueu anat al Districte si us plau feu-nos un correu a barcelones@escoltesiguies.cat per confirmar-ho.
 
  1. DEMANDA DE FULLS D’INSCRIPCIÓ
     
D’altra banda, us demanem que ompliu el següent formulari per demanar fulls rosa d’inscripció d’ajuts i la guia de difusió que elaborarà l’Ajuntament de Barcelona. També podreu notificar si preferiu recollir-ho a Demarcació o al vostre Districte.
Un cop els pugueu recollir us enviarem un correu informatiu. (Serà cap a l’abril)

I us recordem quins passos quedaran per seguir:Qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres o amb els TASEROS del vostre Sector!


Comparteix