Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

04.06.2015

Retard en la tramitació de carnets de monitor/a i director/a per problemes en l’aplicació informàtica de la Generalitat



Si us estan tramitant el carnet però encara no teniu el número, cal que poseu “M3” o “D3” a la notificació d’activitats dels campaments d’estiu.

Per problemes informàtics de la Direcció General de Joventut, hi haurà un retard a l’hora d’atorgar el número de monitor/a o director/a de lleure a les persones que han tramitat els carnets en aquesta darrera convocatòria. Aquest retard afecta totes les escoles de formació en el lleure de Catalunya.

Els i les caps que estigueu en aquesta situació i hagueu de fer la notificació d’activitats pels campaments abans de tenir el carnet, cal que poseu “M3” o “D3” segons correspongui a l’espai on hauria d’anar el número de carnet. Confirmeu amb l’escola on us hagueu format que esteu en aquesta situació. En el cas de l’Escola de Formació de MEG, parleu amb la vostra demarcació si no ho teniu confirmat.

Els i les formands de l’Escola de Formació de MEG que marxeu de campaments abans del dia 26 de juny o bé que necessiteu el número de carnet per treballar, cal que demaneu amb una antelació mínima de 24h en dies laborables un certificat a l’Escola de Formació.

Per dubtes us podeu dirigir també a escolaformacio@escoltesiguies.cat.


Etiquetes

Comparteix