Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

10.09.2015

Es busquen dinamitzadores pel projecte Visc, Convisc, Participo!



Des del Consell de la Joventut de Barcelona i les seves entitats membres tornem a realitzar una nova edició del projecte de foment de la participació i l'associacionisme als Instituts de la ciutat. Ens referim al projecte Visc Convisc Participo!

Per a aquelles persones que us estreneu com a caps o monitors/es, o bé, no havíeu sentit mai a parlar del projecte Visc Convisc Participo! us fem un breu resum del seu funcionament:

Consisteix en un projecte d'incidència directa als alumnes de 3er o 4rt d'ESO d'una trentena d'Instituts de la ciutat. S'estructura a partir de 3 o 4 sessions d'una hora (normalment durant tres setmanes consecutives). Una parella de joves que formeu part d'una associació juvenil dirigeix les sessions que persegueixen treballar la participació i donar a conèixer el teixit associatiu juvenil de la ciutat.

El projecte comença aquest mateix trimestre i s'allarga fins al final del curs escolar ja que cada centre educatiu tria unes dates molt diferents.

Per poder participar del projecte és imprescindible assistir a la formació que es realitzarà el proper dijous 1 d'octubre de 18:00 a 21:00h a l'Espai Jove Fontana. Les sessions són remunerades i es cobren mitjançant rebut.

Els preus varien en funció de les hores de dedicació:
  • 100 euros bruts per línia de 4 hores a l'aula (inclou les hores de dinamització a l'aula i la preparació prèvia i valoració posterior)
  • 90 euros bruts per línia de 3 hores a l'aula (inclou les hores de dinamització a l'aula i la preparació prèvia i valoració posterior).
Normalment podreu realitzar més d'una línia per dinamitzador/a participant.

Es valorarà:
• Tenir vint anys o més (per la diferència d'edat amb els/les alumnes).
• Haver treballat amb joves d'aquestes edats. (15 i 16 anys)

Si voleu participar del projecte, si us plau, responeu al següent FORMULARI abans de dijous 24 de setembre (les respostes a les vostres sol·licituds, com a molt d'hora, les donarem del dilluns següent dia 28 de setembre)

En cas de dubte o que vulgueu rebre més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquest correu electrònic educacio@cjb.cat (Tona Fernández, tècnica d'educació del Consell de la Joventut de Barcelona)

Esperem que el projecte sigui del vostre interès!


Documents

Etiquetes

CJB

Comparteix