Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

17.09.2015

Formacions de Gènere i Interculturalitat a l'ICD i el CNJC 2015



Un cop més, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i l’Institut Català de les Dones (ICD) han renovat el conveni específic 2015 per realitzar dues formacions sobre perspectiva de gènere i interculturalitat. L’objectiu és facilitar eines i coneixements per tal d’incorporar de forma transversal la perspectiva de gènere i intercultural en la tasca diària de les entitats juvenils​, que permetin treballar a favor de la igualtat de gènere i de la diversitat cultural.

Les dues formacions d’enguany són:
​​
Mirades Creuades: joventut, gènere i interculturalitat
els dies 7, 14 i 21 d’octubre de 17:30h a 21:00h a la Fede.cat – Organitzacions per a la justícia global (C. Tàpies, 1-3, 08001, Barcelona).

Perspectiva de gènere i moviment associatiu
el dissabte dia 10 d'octubre de 2015 de 10h a 14h i de 16h a 20h a l'Associació La Rotllana (C/ Ricard Strauss, 30 Badalona).

Els cursos seran impartits per l’Associació Candela i pel Centre d’Estudis Africans i Interculturals i s’adrecen especialment a membres d'entitats juvenils amb preferència per aquelles persones d’entitats del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.
 
​El termini d’inscripció finalitza el 30 de setembre.


Etiquetes

Comparteix