Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

08.09.2016

Participa al projecte Visc, Convisc, Participo!



Des del Consell de Joventut de Barcelona ja s’han obert les inscripcions per formar part de l'equip de dinamització del projecte Visc, Convisc, Participo!
 
Per a aquelles persones que us estreneu com a caps o monitors/es o que no havíeu sentit mai a parlar del projecte Visc Convisc Participo! us fem un breu resum del seu funcionament.  Consisteix en un projecte d'incidència directa dirigit als alumnes de 3r o 4t d'ESO d'una
trentena d'Instituts de la ciutat . S'estructura a partir de 3 o 4 sessions d'una hora (normalment durant tres setmanes consecutives). Una parella de joves que formeu part d'una associació juvenil dirigeix les sessions que persegueixen treballar la participació i donar a conèixer el teixit associatiu juvenil de la ciutat. El projecte dura tot el curs escolar ja que cada centre educatiu tria unes dates molt diferents.
 
Per poder participar del projecte és imprescindible tenir més de vint anys (per la diferència
d'edat amb l'alumnat). També és imprescindible assistir a la formació que es realitzarà a l’Espai Jove La Fontana en dues sessions de les quals n'heu d'escollir una. Està prevista de 18h a 20.30h aproximadament i tindrà lloc els dies 28 de setembre i 6 d’octubre. Es valorarà haver treballat amb joves de 15 i 16 anys.
 
Les sessions són remunerades i es cobren mitjançant rebut que s'emet a final de curs. El
reconeixement econòmic varia en funció de les hores de dedicació: 100 euros bruts per línia de 4 hores a l'aula (inclou les hores de dinamització a l'aula i la preparació prèvia i valoració posterior);
  • 90 euros bruts per línia de 3 hores a l'aula (inclou les hores de dinamització a l'aula i la preparació prèvia i valoració posterior). Normalment podreu realitzar més d'una línia per dinamitzador/a participant.
Si voleu participar del projecte, si us plau, responeu al següent FORMULARI abans de divendres 22 de setembre (les respostes a les vostres sol·licituds tindran lloc entre el 23 i el 25 de setembre).
 
Com que les tasques de les persones dels equips de dinamització inclou el treball amb menors
d'edat, serà imprescindible disposar del certificat de delictes de naturalesa sexual. Cal enviar-lo a educacio@cjb.cat abans de divendres 7 d'octubre o bé entregar-lo en paper a la seu de l CJB.
 
En cas de dubte o que vulgueu rebre més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquest correu electrònic educacio@cjb.cat.
Esperem que el projecte sigui del vostre interès!


Etiquetes

Comparteix