Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

24.03.2017

L'AEiG Sant Ignasi celebra 35 anys amb una excursió multitudinàriaInfants, famílies, caps, antics, fòssils i amics...més de cent cinquanta persones van passar al llarg de tot el passat cap de setmana pel Centre d'Espiritualitat Josep Manyanet (Begues), per festejar els trenta-cinc anys de l'AEiG Sant Ignasi (Sector 1).

Aquesta trobada s'emmarca en el conjunt d'actes que l'agrupament està duent a terme durant tot l'any, i que inclouen la ja tradicional pujada nocturna a Montserrat, l’exposició de fotos "El Cau: 1982-2017" i el dia gros: el dissabte 6 de maig.
 
"Els trenta-cinc tenen la joventut dels vint i la maduresa dels quaranta: el millor de cada" declara una quel·la que vol mantenir l'anonimat. "És un any molt especial, per això convidem a tots els agrupaments a venir el 6 de maig, bé sigui a les activitats de tarda amb els infants com al cercatasques i concerts posteriors".
"Endavant amb aquesta educació en el lleure responsable, solidària i respectuosa!" proclama la mare d'una daina, 

DOncs ja ho sabeu, si voleu acompanyar l'AEiG Sant Ignasi en la seva gran celebració, no us perdeu els actes del 6 de maig!


Comparteix