Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

05.06.2018

NOVETATS! Últims canvis en la Documentació i Revisió dels Campaments



Atenció!! Equips i Agrupaments de la Demarcació!
A continuació trobareu un resum dels CANVIS en la Documentació i Revisió dels Campaments:
 

Els canvis es centren principalment en el LLENÇOL/FULL D'AFILIACIONS i en el procediment per a realitzar les AFILIACIONS I ASSEGURANCES ESPORÀDIQUES.

Us ho expliquem a continuació per passos:

1. El primer que heu de fer és detectar si d'entre els campaments que realitzaran les unitats del vostre agrupament requereixen d'afiliacions esporàdiques o no. (si es tracta de persones ja afiliades al vostre agrupament en actiu que per a aquells campaments/activitat puntual passaran a tenir un altre rol, aquestes no requereixen d'afiliació esporàdica, sinó de canvi de funció.)

  • Possibilitat a) CAL AFILIAR ESPORÀDICAMENT A ALGÚ (infant, cap, cap de suport o intendent):
    - Respon el NOU FORMULARI D'AFILIACIONS I ASSEGURANCES ESPORÀDIQUES (el podeu trobar fent clic aquí, i a la pàgina inicial de la web de demarcació, a un super banner que apareix a la part esquerra)
    - Allà hauràs d'omplir totes les dades de la persona, de manera que tota la informació arribarà a la OTD per a que l'afiliem esporàdicament. PER A QUE PUGUEM AFILIAR A TOTES AQUELLES PERSONES QUE NO HAN ESTAT MAI AFILIADES A MEG O HO HAGIN ESTAT ABANS DEL 2017, HAUREU D'ENVIAR PER CORREU PRÈVIAMENT EL DNS A LA OFICINA. (barcelones@escoltesiguies.cat)

    *Aquest formulari passa a ser la eina per a qualsevol afiliació esporàdica que els agrupaments necessiteu realitzar durant el curs, no només per als períodes de campaments.
  • Possibilitat b) CAL CANVIAR-LI LA FUNCIÓ A UNA PERSONA JA AFILIADA A L'AGRUPAMENT (cap, intendent, truc):
    TUTORIAL: COM MODIFICAR LA FUNCIÓ D'UNA PERSONA JA AFILIADA: aquí trobareu els passos que heu de seguir per a que VOSALTRES feu aquest canvi i la persona estigui als programa d'afiliacions amb la funció que li correspon per a aquells campaments/activitat puntual (això ja no ho farà la OTD, sinó cada agrupament).
    - EN EL CAS DE TRUCS que fan d' INTENDENTS/CAPS DE SUPORT: Vosaltres sereu QUI els hi canvii la funció, però el programa NO US HO DEIXARÀ FER SI ABANS NO HEU ENVIAT EL SEU DNS A LA OTD (Nosaltres l'entrarem al sistema i us avisarem per a que els hi feu el canvi de funció.)

2. Quan totes les persones que participen d'aquells campaments estiguin correctament afiliades/funcions canviades, podreu descarregar el LLENÇOL/FULL D'AFILIACIONS directament del programa d'afiliacions EN FORMAT PDF (deixa de ser un document excel on apareixien tots els participants i responsables del campaments + les persones marcades en groc i vermell). COM HO FEM AIXÒ??

            - TUTORIAL: COM DESCARREGAR EL LLENÇOL D'AFILIACIONS : Aquí trobareu tots els passos que heu de seguir per a poder descarregar en PDF l'Informe de Caps de l'Agrupament (serà el mateix per a totes les unitats, ja que no es pot fer que aparegui només una branca) I l'Informe de Nens de l'Agrupament (aquest si que podreu descarregar-lo per a cada branca) A DATA del DIA X (el 1r dia) DE CAMPAMENTS (de manera que ara el llençol d'afiliacions passen a ser dos fulls diferents, els dos en format PDF).

**Malgrat alguns dels infants de la unitat potser no marxen de campaments, aquests APAREIXERAN A L'INFORME DE NENS i no podreu modificar-ho al PDF. NO és necessari que els tatxeu/suprimiu de la llista (si a nivell intern us és pràctic marcar-ho manualment d'alguna manera no hi ha problema, però han d'aparèixer al PDF). Seran Adjunts i Caps d'Agrupament que, al revisar la documentació i el dossier, comprovaran que el mateix llistat de participants del dossier sigui el que apareix al llençol (que, per tant, estaran afiliats correctament) i que la suma de totes aquestes persones (també caps, intendents, caps de suport) coincideixi amb els números de la notificació. El que no pot passar és que al dossier i a la notificació hi hagin més persones que als llençols.

És important SEGUIR AQUEST ORDRE perquè quan descarregueu els llençols, totes les persones que hi apareixen de l'activitat APAREGUIN  I TINGUIN LA FUNCIÓ QUE ELS HI CORRESPON.

Tingueu molt present els terminis del calendari, ja que no s'acceptarà documentació ni DNSs més enllà d'aquestes dates.

Aquests canvis entren en vigor en aquesta mateixa temporada de campaments d'estiu.
Som conscients que el temps és molt just i per això volem facilitar-vos el màxim la informació per a que la tingueu a l'abast i a temps per a les revisions i firmes dels vostres dossiers de campaments.
Tant equips d'adjunts, com equips de sector, n'estan al cas i podeu també fer-los-hi a ells i elles consultes al respecte!

No dubteu en posar-vos en contacte amb la OTD si teniu dubtes o necessiteu ajuda!!


 



Comparteix