Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

14.09.2020

OTD oberta: atenció presencial amb cita prèvia!



HORARI OTD
 
A partir del dilluns, 14 de setembre, els horaris d'atenció de la Oficina Tècnica de la Demarcació seran:
  • de dilluns a divendres: 10h-14h
  • dilluns, dijous i divendres: 17h-19h
Maneres de contactar durant l'horari d'atenció:
  • Telèfon de l'oficina (93 398 24 49). Durant aquestes hores estarem disponibles per agafar el telèfon (si per qualsevol motiu no us l'agafem és perquè estem ocupats atenent a algú per una altra via).
  • Presencialment: s'ha d'omplir el formulari de cita prèvia demanant a quina hora us va bé venir (dins l'horari d'atenció) i us confirmarem la disponibilitat per evitar que coincidiu diferents persones a l'oficina. Principalment aquest sistema és per la recollida i entrega de documents / factures / carnets. Per resoldre dubtes i degut a la situació actual us demanem que contacteu via mail o telèfon.
Maneres de contactar dins i fora de l'horari d'atenció:
  • Bústia: Podeu deixar documents que hagueu de venir a portar a la bústia que hi ha a l'entrada de l'edifici - ara la reixa està unificada amb l'entrada a l'església, per tant la major part del dia teniu accés directe a la bústia - AVISEU-NOS quan deixeu coses a la bústia.
  • Mail: sempre podeu contactar mitjançant el mail. Us respondrem amb la màxima celeritat possible, però tingueu en compte que tenim altres tasques i que no sempre podem estar 100% responent mails sense parar, per tant pot ser que no us responguem al moment, no us impacienteu que tindreu resposta i també valorem la urgència de cada missatge.  


Comparteix