Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

CAMPAMENTS


Aquí trobareu el Calendari de terminis de Campaments del curs 2022-2023 aprovat per ara pels Espais de Demarcació i un quadre-resum de les diferents situacions de campaments amb la documentació que li correspon a cadascuna:

Podeu descarregar-vos aquí el document de PROCEDIMENT DE REVISIÓ DE CAMPAMENTS


GUIA per Documentació:

LLENÇOL/FULL D'AFILIACIONS AFILIACIONS I ASSEGURANCES ESPORÀDIQUES

1. El primer és detectar si d'entre els campaments que realitzaran les unitats del vostre agrupament requereixen d'afiliacions esporàdiques o no. (si es tracta de persones ja afiliades al vostre agrupament en actiu que per a aquells campaments/activitat puntual passaran a tenir un altre rol, aquestes no requereixen d'afiliació esporàdica, sinó de canvi de funció):
  • Possibilitat a) CAL AFILIAR ESPORÀDICAMENT A ALGÚ (infant, cap, cap de suport o intendent):
    - El/La Secretària de l'Agrupament realitza l'afiliació esporàdica directament. Només caldrà contactar amb l'OTD (barcelones@escoltesiguies.cat) en un únic cas: quan aquella persona estigui o hagi estat afiliada a un altre agrupament o equip, caldrà fer un correu especificant les dates i la funció que cal posar-li. 
  • Possibilitat b) CAL CANVIAR-LI LA FUNCIÓ A UNA PERSONA JA AFILIADA A L'AGRUPAMENT (cap, intendent, truc):
    TUTORIAL: COM MODIFICAR LA FUNCIÓ D'UNA PERSONA JA AFILIADA: aquí trobareu els passos que heu de seguir per a que VOSALTRES feu aquest canvi i la persona aparegui al programa d'afiliacions amb la funció que li correspon per a aquells campaments/activitat puntual.  
    En el cas de TRUCS que fan d' INTENDENTS/CAPS DE SUPORT: Vosaltres sereu qui els hi canviï la funció, però el programa no us ho deixarà fer si abans no heu enviat el seu DNS i la seva INSCRIPCIÓ a l’OTD (nosaltres l'entrarem al sistema i us avisarem per a que els hi feu el canvi de funció).

2. Quan totes les persones que participen d'aquells campaments estiguin correctament afiliades/funcions canviades, podreu descarregar el LLENÇOL/FULL D'AFILIACIONS directament del programa d'afiliacions EN FORMAT PDF. COM HO FEM AIXÒ??

TUTORIAL: COM DESCARREGAR EL LLENÇOL D'AFILIACIONS : Aquí trobareu tots els passos a seguir per a poder descarregar en PDF l'Informe de Caps de l'Agrupament i l'Informe de Nens de l'Agrupament (aquest si que es pot descarregar per a cada branca) A DATA del DIA X (el 1r dia) DE CAMPAMENTS (de manera que ara el llençol d'afiliacions passen a ser dos fulls diferents, els dos en format PDF).
 
*Malgrat alguns dels infants potser no marxen de campaments, tots apareixeran a l’Informe de Nens i no podreu modificar-ho al PDF. NO és necessari que els tatxeu/suprimiu de la llista. Seran Adjunts i Caps d'Agrupament que, al revisar la documentació i el dossier, comprovaran que el mateix llistat de participants del dossier sigui el que apareix al llençol (que, per tant, estaran afiliats correctament) i que la suma de totes aquestes persones (també caps, intendents, caps de suport) coincideixi amb els números de la notificació. 
El que no pot passar és que al dossier i a la notificació hi hagin més persones que als llençols.

És important seguir aquest ordre perquè quan descarregueu els llençols, totes les persones que participen de l'activitat apareguin i tinguin la funció que els hi correspon.

Tingueu molt present els terminis del calendari, ja que no s'acceptarà documentació ni DNS més enllà d'aquestes dates.
 

Comparteix