Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Donacions

Finalitat de les donacions

La Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya treballa per garantir l'accés de tots els infants i joves a les activitats educatives de lleure.

La idoneïtat de les activitats d’educació en el lleure organitzades per part dels agrupaments escoltes i guies com a activitat inclusiva fa que sigui necessari que infants amb situació de vulnerabilitat puguin participar en aquests tipus d’activitat.

Des de la Demarcació, es veu la necessitat de poder establir els mecanismes necessaris per tal de garantir l’accés d’infants amb situació vulnerable i que puguin participar a aquestes activitats, tot facilitant els canals actuals.

Per evitar que infants i joves no perdin aquest dret i que el temps de lleure no esdevingui un factor d'exclusió, el teu ajut és imprescindible, i per a que molt infants i joves tinguin accés a una educació i a una vida més digna. Ajuda'ls a créixer!

Pots fer la teva donació directament al nostre número de compte, especificant com a concepte: DONACIÓ

Número de compte: ES14-3025-0001-16-1433445292

Si vols o necessites un rebut, o vols fer una donació periòdica, omple el següent formulari, o posa't en contacte amb nosaltres a: barcelones@escoltesiguies.cat

FORMULARI

Per poder sol·licitar el rebut, cal especificar al concepte de la donació el nom i cognom del donant.

Amb les donacions fetes la Demarcació del Barcelonès articula una Campanya de beques, que té per objectius becar aquests infants, fent possible que aquests participin en activitats de lleure, i becar caps, fent possible que aquests es formin per poder oferir activitats de lleure de qualitat.

Comparteix