Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de la Catalunya Central

Demarcació de la Catalunya Central

Notícies

15.11.2021

Oberta la convocatòria 2022 de la subvenció de la demarcacióDes del 15 d'octubre al 15 de gener podeu presentar-vos a la nova subvenció de la Demarcació. 

Aquesta subvenció està destinada a finançar reformes del local del Cau o de Material d'emergència. L'objectiu, doncs, és repartir els 1.000€ disponibles entre aquells projectes que tinguin un nivell d'elaboració més elevat (és a dir, que estiguin més ben treballats i impliquin a més agents) i els que representin un nivell de necessitat més gran.
 
Us deixem el  Protocol  Aprovat a TASA sobre la subvenció de la Demarcació per tal de facilitar-vos tota la informació.
 
QUÈ HEM DE FER PER PRESENTAR-NOS?
Heu d'omplir el document de sol·licitud que trobareu al final de la notícia i presentar-lo abans del 15 de gener (aquest dia inclòs) al correu taper.catalunyacentral@escoltesiguies.cat

Com veureu aquest document inclou una explicació sobre què consistiex el projecte i a què el voleu dedicar, una imatge i un pressupost. És important que aquest projecte estigui clarament destinat a una reforma de local o a material d'emergència.

Un cop fet això, només caldrà esperar a la resolució del dia 28 de febrer. La justificació (és a dir, l'entrega de la memòria i les factures) s'haurà de fer abans del 30 de setembre.


Comparteix