Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

22.01.2008

Convocatòria oberta dels Premis Jaume CiuranaLa Secretaria d'Acció Ciutadana conjuntament amb el Grup d'Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans ha obert el termini de presentació de candidatures per participar en la XXII edició dels Premis Jaume Ciurana. Poden optar a aquests premis els grups formats com a mínim per sis joves de més de 12 anys que hagin fet alguna acció cívica meritòria , de forma voluntària i gratuïta, en algun indret dels Països Catalans durant el transcurs de l'any 2007 en favor de les persones o bé en la millora de l'entorn natural.

El termini de presentació finalitza el 31 de gener de 2008.

Aquests Premis van ser instituïts per l'Associació Mossèn Batlle, en record i homenatge a en Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l'entitat, d'inqüestionable estimació a Catalunya i d'exemplar actuació cívica.

Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís envers la societat, i l'amor i el respecte per la natura.

Observacions
Es concediran tres premis per a cada modalitat d'un valor de 2.000, 1.300 i 700 euros amb el compromís de destinar-los a l'adquisició d'equipament, material, utillatge, o per subvencionar un viatge, una estada en un alberg, etc. a escollir pel grup guanyador.

El lliurament solemne de guardons tindrà lloc en l'acte de concessió dels Premis de Civisme que convoca la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, el dia 22 d'abril de 2008.

Per a més informació sobre aquests premis es pot trucar al telèfon 93 483 10 00.

 Comparteix