Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.07.2008

IV Llopinada de l'AEiG Flos i Calcat 
Us fem saber que la unitat de Llops i Daines de l'AEiG Flos i Calcat realitzarà la Llopinada, una activitat que ja porten duent a terme des de fa uns anys a la vila d'Arenys. Concretament la faran a la Placeta de l'Església el proper diumenge 13 de juliol, d'11h del matí a 19h del vespre. Aquest és un acte dins la Festa Major de Sant Zenon 2008.
 
La Llopinada és un activitat que ja fa 4 anys que la portem a terme la unitat de Llops i Daines de l'Agrupament Escolta Flos i Calcat d'Arenys de Mar per recollir diners per als campaments d'estiu. Us fem arribar el cartell de la Llopinada, dissenyat per Martí Oliver.
 
 

Hi haurà una Jam-Session (si t'agrada tocar la guitarra, la gralla o qualsevol altre instrument, anima't a participar-hi!), conta-contes, tallers diversos, titelles, venda de coques, refrescs i extra-jobs, jocs infantils, pinta-cares, xanques, premis i moltes coses més!!! Convidem a tothom a participar de la festa!
 
Per a més informació podeu contactar amb en Joan, cap responsable de la unitat de Llops i Daines: 626.651.258.
 
Us animem a entrar a la web http://aeflosicalcat.jimdo.com/. Aquí també hi podreu trobar informació sobre les properes activiats, campaments 2008, videos i molt més!
 

 

 Comparteix