Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

12.08.2008

50e aniversari aemontnegre - Fotografia aerea de la flor de lis‏



Benvolgut escolta.

 

En motiu del 50è aniversari de l'Agrupament Escolta Montnegre, farem una seria d'activitats durant l'any per celebrar-ho.

La primera activitat que fem, és conjuntament amb Foto-Film Calella que farà una sèrie de fotografies amb un fil conductor "L'escoltisme". Aquestes fotografies s'exposaran a la Fira de Calella i l'Alt Maresme 2008, en l'espai que Foto-Film Calella disposa en la mateixa.

En aquestes fotografies intentem que surti el màxim nombre de gent que ha passat per l'Agrupament. Donat que les fotos són limitades, hem pensat en fer 2 fotografies multitudinàries on hi pogués sortir el màxim nombre de gent.

Una serà la representació humana del símbol de la flor de lis. I l'altre serà un castell humà amb els diferents caps d'agrupament que han passat pel cau

Per aquest motiu et convoquem el diumenge 24 d'agost a les 5 de la tarda a la platja de Calella a la zona entre el Carrer Montserrat i el carrer Antoni Gaudí, es la zona de la platja on hi ha un rellotge de sol.

Esperem comptar amb la teva col·laboració.

Si coneixes alguna persona que hagi tingut relació amb l'escoltisme Calellenc, ens faries un favor si li poguessis passar aquesta informació.

Hi està tothom convidat. No t'oblidis de portar el fulard. Si no en tens o no el trobes ja te'n deixarem un nosaltres.

Fins el dia 24 d'agost.

Moltes gràcies per tot.

 

Àngel Badalló i Carles Bernardez

Caps d'Agrupament de l'A.E.Montnegre.

www.aemontnegre.org

 



Comparteix