Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

22.04.2009

JAMbarretina



Preparant campaments internacionals? Veniu a la JAMbarretina!

La Jambarretina és la primera trobada d'unitats organitzada per la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG). Hi participaran unitats que, com vosaltres, han decidit anar a voltar món l'estiu 2009.

La Jambarretina és una Jamboree petitona i a la casolana on podrem viure i conèixer aspectes importants a l’hora de preparar uns campaments a l’estranger amb l’avantatge de no estar molt lluny de casa. Diguem que és un tastet abans dels nostres campaments a l’estranger!

L'aventura de descobrir ha de començar sempre al costat de casa només llavors l’experiència de marxar fora podrà ser plena.

Quan i on? 30-31 de maig 2009, a Can Girona Sta. Maria de Martorelles. Anoteu bé la data a l'agenda!

 

Preu: 8 € per participant

 

Què hi farem? A la JAMbarretina treballareu aspectes importants per a preparar els postres campaments internacionals. Hi haurà tallers per triar i remenar sobre diversos temes: motxilla internacional, interculturalitat, espiritualitat, pionerisme, cultura, llenguatge, comunicació, etc.

Alhora, és una oportunitat boníssima per fer amistat amb altres unitats del país que preparen campaments semblants al vostre. Els que aneu a camps organitzats podreu aprofitar per organitzar el vostre contingent català a la trobada, mentre que els que aneu per lliure també podeu intercanviar moltes idees, recursos i contactes interessants.

També hi haurà lloc per deixar constància del vostre talent, vingueu ben preparats per el Concurs d’extrajobs brillants i el Gran Rècord de Confecció de Barretines Nacional.

 

Us interessa? Les places són limitades! Cal que us poseu en contacte amb el Servei de suport a Agrupaments i Extensió per a més informació i/o inscripcions:

 

relacions@escoltesiguies.cat / 935 902 700



Comparteix