Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

30.04.2009

Tres projectes de MEG guanyen els premis Jaume Ciurana



El Jurat dels Premis Jaume Ciurana 2008 ja ha fet públics els guanyadors de la convocatòria d'enguany. En la modalitat de Millora de l'Entorn Natural, els tres premis han  estat atorgats a tres grups d'escoltes de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya:

  • Tercer Premi: a l'AEiG M.D. Montsant V. Cim, de Reus, per la campanya de foment de la sostenibilitat mitjançant la reutilització d'olis usats per a la fabricació de sabons.
  • Segon Premi: als joves que han participat al Camp de Treball a la Serra de Llaberia, per al condicionament del camí entre Capçanes i Serra d'Almos, organitzat per la Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
  • Primer Premi: a l'AEiG Montpalau, de Pineda de Mar, per la construcció d'un pont de fusta sobre la Riera de Pineda, en el paratge de la Font del Ferro.

En la modalitat de En favor de les persones, el tercer premi ha estat per la Fundació Social del Raval; el segon, pel Centre d'Esplai Guadalhorce de Terrassa; i el primer, per l'Associació Síndrome de Down de Lleida.

Els premis d'aquesta 23a edició s'han lliurat aquest dimecres 22 d'abril, al Palau de la Generalitat.
Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya felicitem la Demarcació i als agrupaments pels premis però, sobretot, per la bona feina feta.



Comparteix