Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.05.2009

Convocatòria de Subvenció a Estades Solidàries de la Secretaria de Joventut



La Secretaria de Joventut, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, ofereix com cada any subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament i a estades de solidaritat internacional a les entitats juvenils catalanes.

Els Agrupaments de Minyons Escoltes i Guies, podeu presentar els vostres projectes tenint en compte que les subvencions es donen a:

  •  Estades de solidaritat a països i pobles en vies de desenvolupament. Hauran de fer especial incidència en la fase de formació prèvia així com en la posterior reailtzació d’accions de difusió i senisbilització a Catalunya adreçades al conjunt de la població.

Import màxim atorgable: 25.000€ amb e límit percentual del 80% del pressupost del projecte.

  • Projectes destinats a incrementar l’abast de les accions d’educació i sensibilització a Catalunya en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional adreçades al conjunt de la societat catalana

Import màxim atorgable: 15.000€ amb el límit percentual del 80% del pressupost del projecte.

 

ATENCIÓ: NOMÉS PODEU PRESENTAR-VOS A AQUESTA SUBVENCIÓ A TRAVÉS DE MINYONS ESCOLTES I GUIES, SOTA CAP CIRCUMSTÀNCIA POT FER-HO L’AGRUPAMENT DE FORMA INDIVIDUAL.

Contacte i informació: relacions@escoltesiguies.cat

93 590 27 00 Relacions.

 

Cada entitat pot presentar com a màxim 2 projectes. Els projectes que ens feu arribar passaran per un procés d’avaluació interna i només 2 dels projectes presentats es presentaran a la convocatòria.

Heu de tenir en compte que es tracta d’una subvenció externa i que, per tant, hi haurà més projectes competint per la subvenció. A diferència de les subvencions internes de MEG, passar la selecció interna i presentar-vos a la convocatòria no assegura rebre l’ajut.



Comparteix