Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

02.06.2009

Premis 6000 euros Memorial per la Pau Josep Vidal i Llecha 2009



Premi 6.00 Euros.

Premi per a persones amb una actitud de vida dedicada a la defensa i foment de la pau, el desarmament, l'ecologia i la fraternitat universal. Grups, campanyes, treballs d'investigació o d'actuació concreta dirigits vers aquests mateixos objectius.

Termini de presentació 30 de juny del 2009

Bases:

  • La convocatòria serà anual.
  • El memorial es concedirà a: Persones amb una actitud de vida dedicada a la defensa i foment de la pau, el desarmament, l'ecologia i la fraternitat universal. Grups, campanyes, treballs d'investigació o d'actuació concreta dirigits vers aquests mateixos objectius. Totes les propostes cal que citin referències. La candidatura, tant si es refereix a una persona física com jurídica, caldrà que sigui presentada per altri.
  • La dotació econòmica del premi podrà ser repartida entre diverses persones o grups, si així es creu convenient.
  • La concessió correspondrà a un Comitè constituït pels membres del Consell i més de nou persones designades anualment per aquest. El Comitè de Concessió serà presidit per Liesel Vidal, presidenta honorària de l'Associació. La concessió del premi es farà per acord majoritari.
  • Les propostes per l'atorgament del Memorial s'han de fer arribar a l'Associació abans del 30 de Juny.
  • Les propostes es poden presentar en format paper així com en versió electrònica. A la web del Memorial es pot trobar l’imprès de presentació.
  • La dotació econòmica del Memorial serà acordada anualment pel Consell i anirà acompanyada de l'acreditació que calgui.

Associació Josep Vidal i Llecha

josepvidal@memorialpau.org www.memorialpau.org



Comparteix