Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

26.11.2009

La AGO 09 de MEG preveu reunir a Reus prop de 500 caps d'arreu de Catalunya



Que cau a Reus! És el lema escollit per la gent de la Demarcació de Tarragona per a la presentació de les activitats previstes i que seran el tret de sortida de la trenta-tresena Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG).

La trobada preveu reunir a Reus prop de 500 caps (monitors) d’arreu de Catalunya, durant el cap de setmana del 28 i 29 de novembre. A banda dels elements festius a la ciutat, també està prevista la participació de gegants del propi moviment, la colla de grallers de Maspujols i dels Xiquets de Reus.

Els actes comencen a les 18.30h del dissabte 28 a la Plaça de les Peixateries Velles, amb un recorregut pel centre de la ciutat i fins a la Palma. Els participants es dividiran en tres grans equips encapçalats per elements festius com la Víbria, els Nanos, els Gegants Fadrins i la Mulassa petita. L’acte és la benvinguda a l’Assemblea per a les persones vingudes de fora, però també busca fer a la ciutat partícip de la trobada. A partir de les 18.00h, totes les persones que ho desitgin es podran apropar a les Peixateries Velles i demanar de forma gratuïta un distintiu per un dels 3 equips que formaran aquesta cercavila-gimcana i que representaran empreses turístiques de la ciutat.

En el marc de l’Assemblea, al plenari del diumenge 29 s’escolliran els càrrecs de Secretària General, i Comissari General, també se sotmetrà a votació el Pla Triennal 2009-2012 que té com a lema: Fem créixer l’escoltisme i el guiatge. A més, es presentaran els pressupostos 09-10 així com l’estat de comptes i la memòria 08-09, entre altres temes. Per acabar, un dinar de germanor al pati de l’Escola La Salle.
 

Descarrega't el cartell de Que Cau a Reus!



Comparteix