Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

03.12.2009

L'AGO 2009 a Reus elegeix nova Secretària i Comissari General de MEG



Plenari de l'AGO 09 a Reus

Plenari de l'AGO 09 a Reus

L'Assemblea General Ordinària de MEG celebrada a Reus el diumenge 29 de novembre va ser un èxit de participació. Més de 300 Caps van participar del plenari en el qual es van elegir els càrrecs de Secretària General, que va recaure en Cèlia Sentís Otal;  i el de Comissari General designant a Arnau Garcia Conesa, essent escollits, per gairebé unanimitat, pels propers tres anys per desenvolupar aquestes funcions. Així mateix es va presentar el nou Consiliari General, en Jordi Font Plana. També es va aprovar la proposta d’inici d’un procés de diàleg i anàlisi entre les associacions de la FCEG (MEG, EC, i AE).

 .Presentació de nous càrrecs de la TAEX

Presentació de nous càrrecs de la TAEX

En aquesta assemblea, com és costum i ho marquen els estatuts, es van aprovar l'estat de comptes 08-09 i els pressupostos 09-10. També es va presentar, en un format audiovisual animat, el Pla Triennal 09-12 "Fem créixer l'escoltisme i el giuatge". A més, es va gaudir de les diverses representacions que van dur a terme els equips generals per presentar la memòria de curs 08-09.

Cap al final de l'acte es van fer els agraiments i comiats als qui deixen els equips generals, moment especial va ser el comiat a la Ma. Àngels Sampedro i l'Àlex Martínez, Comissària i Comissari General de MEG que finalitzaven la seva etapa en la Taula Executiva. Els moments d'emoció es van viure també al dir adèu als qui deixen altres llocs de responsabilitat.

Entre els convidats a l'AGO 09 es va comptar amb la presència del Bisbe de Girona Monsenyor Francesc Pardo i Artigas, la Presidenta de ScoutsMSC Noèlia Palacios, el Secretari de Joventut  Eugení Villabí i Godés, el Vicepresident del Comité Escolta Mundial Mario Díaz, la Regidora de Cultura del Aj. de Reus Empar Pont i el President del Parlament  Ernest Benach, així com representants d'entitats escoltes i d'educació en el lleure.

Els actes lúdics previstos organitzats per la Demarcació de Tarragona pel dissabte 28 van posar el toc festiu a Reus d'aquesta trobada. Mira les fotos de l'AGO 09 aquí

Presentació Equips Generals

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentació Equips Generals



Comparteix