Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

13.01.2010

Subvencions convocades per l'Ajuntament de Girona



Us fem arribar informació sobre les subvencions convocades recentment per l'Ajuntament de Girona que us poden interessar. També trobareu aquesta informació d'interès a l'apartat de Recursos del Portal municipal d'entitats de Girona (http://www.entitatsgi.cat/)
 
1) Subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació per al 2010.
Es tracta d'ajuts a projectes solidaris realitzats per entitats de Girona l'objecte dels quals sigui contribuir al desenvolupament de col.lectius en tercers països, preferentment aquells d’on provenen els col·lectius immigrats de la ciutat, i a la promoció dels valors solidaris. Concretament, la convocatòria de subvencions va dirigida a :
  • Projectes de sensibilització i foment de la cultura de la pau,
  • Projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament, i
  • Projectes de codesenvolupament.
La presentació dels projectes es podrà fer a partir del 18 de gener i fins a l'1 de març de 2010.
Els destinataris són les entitats sense ànim de lucre de solidaritat i cooperació de la ciutat de Girona. Aquelles entitats ciutadanes que, tot i no tenir com a objectiu la cooperació, es plantegen el treball de la solidaritat
2) Subvencions a la creació, producció, exhibició i difusió de les arts (música, teatre, dansa, arts plàstiques, visuals i audiovisuals, literatura); i beques per a estudis i/o recerca per a creadors per a l'any 2010.
 
Aquests ajuts (subvencions i beques) tenen com a objectiu fomentar la recerca, la creativitat i l’activitat artística a la ciutat de Girona.
 
El termini de presentació de sol·licituds és del 2 de gener al 27 de febrer de 2010.
 
Els destinataris són les associacions, entitats i creadors de qualsevol camp artístic: música, teatre, dansa, literatura, arts plàstiques, visuals i audiovisuals de la ciutat de Girona.
 



Comparteix