Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.02.2010

Premi Participa a l'escola



La Direcció General de Participació ciutadana ha convocat la II edició del Premi Participa a l'Escola. Aquest Premi vol reconèixer les iniciatives dels centres educatius que promouen la participació dels joves i el foment del valors democràtics a l'escola. 

Com a l'anterior convocatòria, el Premi consta de tres categories:

  • Alumnat de batxillerat per treballs de recerca
  • Personal docent per estudis i assaigs
  • Centres educatius per experiències participatives 

 

Podeu trobar més informació sobre el Premi al web de la DGPC, en què, a més, podeu consultar els treballs guardonats en la primera edició.

La Direcció General de Participació Ciutadana convoca, per segon cop, el Premi "Participa a l'Escola". Aquest premi vol reconèixer la tasca de les escoles, el personal docent i l'alumnat que, a banda de tirar endavant la seva activitat habitual, van una mica més enllà i treballen per un projecte comú d'Escola, creant espais i dinàmiques de participació, implicant tota la comunitat educativa en l'activitat dels centres, imaginant fórmules noves per engrescar els i les alumnes a fer seva l'Escola, en resum, construint una escola participativa i transmissora dels valors democràtics.

Els beneficiaris d'aquest premi poden ser alumnes de batxillerat, personal docent de primària i secundària en actiu, i centres educatius també de primària i secundària.

Bases reguladores i convocatòria

Sol·licitud alumnes
Sol·licitud centres
Sol·licitud docents
Full de transferència bancària

Diptic

En la primera edició del Premi, van ser guardonats els següents treballs:



Comparteix