Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

17.02.2010

Actualització del cens dels agrupaments



Com cada any per aquestes dates, la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya (SJ) està començant a preparar la Guia d’Activitats d’Estiu. A fi de garantir que les dades dels AEiG són correctes i actuals, cal que us connecteu el més aviat possible al següent l'enllaç i feu la revisió de les vostres dades. Si detecteu algun error, podeu modificar-lo fent clic a “Petició de modificació”.

Als darrers anys la Guia d'Activitats d'Estiu s’ha editat en paper i s’ha penjat al web de la SJ per recollir totes les propostes d'activitats durant l'estiu dels agrupaments i de les entitats de lleure de Catalunya .

L’any passat, la Guia va introduir un apartat destinat a les dades dels agrupaments i associacions que realitzen activitats de lleure durant l’any. Aquestes dades s’extreuen directament de la base de dades de la Secretaria de Joventut, a través del seu cens d'entitats. Per això és tant important que verifiqueu que les dades dels vostrs AEiG són correctes.

Des de MEG recomanem a tothom que revisi aquestes dades i les posi al dia, ja que aparèixer correctament a la base de dades de la Secretaria de Joventut ens ajuda a difondre millor la nostra tasca, a fer que les famílies sàpiguen i coneguin on ens trobem al territori català, així com a tenir més facilitats en ajuts i subvencions que arriben des de la Generalitat.

Per qualsevol dubte, posa’t en contacte amb l'Oficina de Serveis Generals de MEG a través del telèfon

93 590 27 00

, o bé per correu electrònic a

csecretaria@escoltesiguies.cat

.



Comparteix