Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

02.03.2010

Presentació d’una ruta senyalitzada al Montpalau



El diumenge 21 de març, el Cau de Pineda farà la presentació d’una ruta senyalitzada al Montpalau, que passa pel Castell, Bagueny de Can Carreras, Sant Andreu i que acaba a Cal Capità. En total són 12 quilòmetres d’una dificultat mitjanda aptes per a tota persona acostumada a caminar. Serà una ruta guiada i oberta a tothom. El recorregut també passa per Can Gibert, la casa enrunada del famós bandoler pinedenc i per espais de gran bellesa i frondositat del Montnegre. També s’ha editat un tríptic amb la ruta detallada i l’explicació de tota la riquesa històrica que s’hi pot trobar.

El preu de la inscripció és de 4 euros i els que hi participeu podreu gaudir d’explicacions i d’avituallament durant la ruta. La ruta començarà a les 9 del matí davant del Molí de Can Marquès, just davant el camí de Sant Pere de Riu, i es demana que la gent hi pugi a peu per no acumular vehicles en aquest punt. També serà punt de trobada, el Cau de Pineda, just davant de l’Escola Jaume I, mitja hora abans, a 2/4 de 9 del matí. La ruta guiada és previst que acabi al voltant de la 2 del migdia al Sot de Cal Capità.

Les inscripcions es poden fer al telèfon 650 55 38 70, o bé a través del correu electrònic pinedatecau@hotmail.com. Les inscripcions són limitades.

Es tracta d’un projecte que ha fet la branca de Pioners i Caravel.les, un grup de 20 joves d’entre 14 i 16 anys del cau pinedenc com a forma d’autofinançar-se (un dels objectius que es treballen a l’escoltisme). Si voleu obtenir més informació podeu visitar el web www.pinedatecau.cat



Comparteix