Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

10.03.2010

GATAMOIX 2010



Aquest estiu, del 31 de juliol al 8 d'agost, la Fundació Maria Ferret tornen a organitzar unes colònies agrícoles de Gatamoix revivint les costums i formes de viure dels primers habitants. Si ets ruta o truc vine a Gatamoix, a Alcúdia (Mallorca).

Gatamoix és una trobada de rutes o trucs de 4vents on es generarà un espai per compartir i aprendre a viure en comunitat com es feia a la Colònia Agrícola de 1876. És per aquesta raó que es realitzarà concretament a la Finca del Poble Nou situada al camí que puja al Puig de Son Martí.

Qui son les rutes o trucs de 4vents?
Totes les unitats que formen part de qualsevol d’aquetes 4 associacions: Minyons Escoltes Guies de Catalunya (MEG), Escoltes de Menorca (EM), Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM) i la Federació d’ Escoltisme Valencià (FEV).

Què es farà?
Cal venir amb ganes de passar-s’ho bé i de gaudir uns dies en germanor. Al llarg d’aquests dies es faran diverses activitats relacionades amb l’estil de vida tradicional d’antany. Aprendrem a fer sabó, a preparar confitura, a cuinar amb foc i llenya, com tenir cura dels animals, es construiran instruments de música tradicional, s’anirà a S’Albufera a fer feina, es cantaran gloses i es diran acudits i rondalles. També es treballarà a la colònia, s’aprendrà a fer llatra, es cordaran cadires i moltes coses més!

Si sou rutes o trucs de 4vents i us fa ganes descobrir les tradicions de Mallorca i compartir experiències, Gatamoix 2010 és una bona oportunitat per gaudir d’aquesta activitat.

El preu d’inscripció son 30€ per participant.

Per més informació i per tal de realitzar les inscripcions poseu-vos en contacte amb la Fundació Maria Ferret trucant al 971725168 o a través del correu electrònic fundació@fundaciómariaferret.org.

 

Gatamoix

 

                   



Comparteix