Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

25.03.2010

Convocatòria de subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania per a entitats per a l'any 2010



El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha aprovat les bases que han de regir les convocatòries de subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania per a entitats per a l'any 2010.
 
Aquesta Ordre conté totes les bases, generals i específiques dels diferents programes del Departament d’Acció Social i Ciutadania adreçats a les entitats de serveis socials i d’altres en matèria de serveis socials, famílies, lluita contra els maltractaments i contra la violència masclista, infància, immigració i gais, lesbianes i transsexuals. Es manté, per tant, d’una banda la separació entre les bases, generals i específiques, de vigència indefinida i, de l’altra, les convocatòries anuals corresponents.
 
L'objecte d'aquesta Ordre és regular el procediment de concessió de subvencions a entitats per a la realització d'activitats a Catalunya en l'àmbit de competència del Departament d'Acció Social i Ciutadania. La convocatòria concretarà el termini màxim per notificar la sol·licitud i emetre'n resolució.
Les bases generals ordenen i unifiquen el procediment general de gestió de les subvencions, mentre que les bases específiques concreten, sobretot, les regles objectives de valoració de cada programa, independentment de l'exercici pressupostari, la qual cosa incrementarà el marge de seguretat jurídica i permetrà una planificació anticipada per part de les entitats beneficiàries.
Poden acollir-se a les subvencions previstes en aquesta Ordre les entitats legalment constituïdes que no tinguin afany de lucre, llevat que les bases específiques de cada programa estableixin el contrari.



Comparteix