Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

29.04.2010

Aplec de l'esperit 2010



Ja podeu apuntar-vos al Xè Aplec de l'Esperit que se celebra el proper dissabte 22 de maig a Terrassa. La trobada està adreçada a tots els joves de Catalunya, les Illes i Andorra que estan vinculats a moviments cristians. El lema d’enguany és "Amb vosaltres cada dia".

Us animem a participar al Xè Aplec de l’Esperit amb les vostres unitats de pioners i caravel·les, trucs i equips de caps. I un cop a Terrassa, busqueu els joves del fulard! Podeu inscriure-us-hi a través del web de l'aplec, Aplecesperit2010.com, al formulari d'inscripció que hi trobareu.  Teniu temps fins el 16 de maig a la nit. Més informació.

 

També podeu col·laborar com a voluntaris i donar un cop de mà en aquesta trobada que ve de lluny i que hem de portar més enllà. Per fer de voluntaris envieu un correu electrònic a ambit.espiritualitat@escoltesiguies.cat.

Aquesta és la desena edició de la trobada. S'han previst un munt d’activitats festives per commemorar aquest aniversari i per reconèixer el paper de MEG com a moviment impulsor d’aquest esdeveniment en els seus inicis, .

L'Aplec de l'Esperit va néixer a l’any 1978 convocat per Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, com a concreció d'un treball en comú de diferents realitats juvenils. Posteriorment s’hi van afegir moviments, associacions i delegacions diocesanes de joventut, i més tard els bisbes de Catalunya, que van convocar els Aplecs. En les darreres edicions ha reunit més de 5.000 joves. Més informació.

Podeu descarregar-vos l'anunci de l'Aplec als fitxers adjunts.



Comparteix