Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

14.07.2010

MEG a la COM



Durant aquest primer mig any del 2010, MEG a difós la seva activitat a través de la ràdio. Escolta les entrevistes que l'Anna Catà, codirectora de l’Escola de Formació de MEG, en Benjamí Aguilar,  secretari general de MEG, la Carla Liébana, membre del Consell Executiu de MEG (Àmbit de Comunicació), la Núria Sànchez i l’Artur López, caravel·la i pioner, respectivament, de l’AEiG Santa Eulàlia del Sector II (Demarcació Barcelonès), i l'Arnau Garcia, comissari general de MEG, han fet a COMRàdio.

 

  • El programa radiofònic Pentagrames, Boscos i Carquinyolis de la Sindicada de COMRàdio, conduït per Anna Canyi, ha fet una entrevista a Anna Catà, codirectora de l’Escola de Formació de MEG, sobre l’escoltisme i la proposta educativa que es desenvolupa des del Moviment.

Escolta l’entrevista “Escoltisme i proposta educativa de MEG”.

  • El programa Eureka! de COMRàdio ha entrevistat en Benjamí Aguilar, secretari general de MEG, la Carla Liébana, membre del Consell Executiu de MEG (Àmbit de Comunicació), la Núria Sànchez i l’Artur López, caravel•la i pioner, respectivament, de l’AEiG Santa Eulàlia del Sector II (Demarcació Barcelonès). Al programa han parlat sobre la història de l’escoltisme.

Escolta l’entrevista “Història del moviment escolta”.

  • El programa Sense Afany de Lucre de COMRàdio ha entrevistat l'Arnau Garcia, comissari general de MEG. Al programa han parlat sobre la història, funcionament i activitats de MEG.

Escolta l’entrevista sobre Minyons Escoltes i Guies de Catalunya



Comparteix