Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

01.09.2010

2ª Cursa d'orientació a festes d'Olot



Des de l'AEiG Nostra dona de Tura d'Olot ens envien una interessant proposta.  Us la deixem tal com raja aquí a sota.
 
Tot i que sabem que els agrupaments encara estem mig de vacances, mig planificant el curs vinent, us volem fer arribar aquest correu per informar-vos i convidar-vos a la II Cursa d'Orientació Urbana Festes del Tura d'Olot, que l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot organitza com un acte popular i participatiu més de la Festa Major d'Olot.
 
Tal i com us vam informar a l'última TA.CA del curs passat, el dissabte 11 de setembre de 2010 a la tarda, hem organitzat la II Cursa d'Orientació Urbana, pels carrers de la nostra ciutat i pels entorns més propers com són el volcà Montsacopa i el volcà La Garrinada.
Es tracta d'una activitat popular pensada per famílies, grups d'amics, i corredors ja més especialitzats, i també per unitats d'agrupaments a partir de Llops/Daines.
 
 
El nostre convit és doncs per a totes les unitats que us animeu a venir a participar a la cursa d'orientació. Si us animeu, ens ho feu saber.
 
També volem demanar-vos la col.laboració, si és possible, d'un equip de caps per fer de controls de les fites d'orientació que estaran situades en el recorregut de la cursa. La col.laboració és fàcil. Cal que dues persones facin de control en aquestes fites. Caldria que fossin a Olot a les 15 h. i l'activitat duraria fins les 19 h.
Nosaltres us podem oferir un entrepà i una beguda a les barraques de les Festes i un dissabte de festa popular a Olot, amb molts actes de gresca com el correfoc, concerts de diferents tipus de música a les places i carrers, i molta animació. Els que coneixeu les Festes del Tura ja ho sabeu. Pel tema de dormir, si algú es volgués quedar, en podríem parlar i buscar un espai.
 
Tots els que estigueu interessats us podeu posar en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica cau.olot@gmail.com

Gràcies i bona ruta
 
Escoltes d'Olot
 


Comparteix