Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

02.09.2010

2ª Cursa d'orientació a festes d'Olot (continuació)



L’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot organitza, dins la programació de les Festes del Tura, la II Cursa d'Orientació Urbana.

Els escoltes d'Olot us proposen una divertida i emocionant Cursa d'Orientació Urbana pels carrers, places i volcans de la nostra ciutat. Tres itineraris segons la dificultat i el recorregut, un mapa reglamentari,una bona orientació i moltes ganes de córrer o de caminar, són els ingredients d’aquesta cursa per a tothom entre 6 i 99 anys.

És una cursa popular i gratuïta pensada per a famílies, colles d’amics, que poden seguir el primer o segon recorregut que no es mou dels carrers i places d’Olot, o bé corredors i corredores de curses d’orientació, esportistes, que hauran de cercar les fites en els entorns de la nostra ciutat, en un itinerari més llarg i més exigent.

S’hi pot participar en equip o individualment. Es repartirà síndria i aigua i un petit obsequi per a tots els participants.

Al final de la cursa, es sortejarà una inscripció per la cursa Aresta Les Tres Valls Roaining 2010 que es farà el 25 de desembre a Sant Feliu de Pallerols (més informació a www.elsarro.cat)

Aquesta activitat es farà el dissabte 11 de setembre de 2010, de les  5 a les 7 de la tarda, a la Plaça del Mig. Les inscripcions es poden fer de manera anticipada a l’adreça de correu cau.olot@gmail.com , o bé el mateix dia de la cursa a partir de les 4 de la tarda a la Plaça del Mig.

Pensem que la nostra proposta pot ser una manera "xula", divertida i participativa  de descobrir Olot.

Organitza l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot, amb la col·laboració del grup de Curses d’Orientació “Els aligots”, l’Àrea de Festes, Joventut i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, el Consell Esportiu de la Garrotxa, Embotits Espuña, Aigües de Sant Aniol i Fruites Capdevila.

Gràcies per col·laborar fent difusió d’aquesta activitat.

Persona de contacte;
Rafel Tresserras
Cap d’Agrupament de l’AEiG Nostra Dona del Tura d’Olot
( telf 620275013)



Comparteix