Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.09.2010

Celebra l’Onze de Setembre amb MEG



Et proposem diverses maneres de viure la Diada Nacional de Catalunya amb nosaltres. T’hi apuntes?

 

IXa Fira d’Entitats organitzada per Gent de la Terra
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya participa i col·labora en la IX Mostra d'Entitats que se celebrarà a l'Arc de Triomf amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

L’objectiu de la mostra és exposar i explicar els “treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives". Disposarem d’un espai des d'on podrem donar-nos a conèixer al públic, alhora que fer-nos partícips del conjunt d’entitats de la societat catalana que treballen per la construcció nacional del nostre país.

Fem una crida a totes les persones que formen part de MEG per participar col·laborant en les tasques logístiques d'organització o cobrint algun torn de dues hores a la nostra taula.
 

Com pots et pots apuntar?

Tasques logístiques d’organització: envia un correu electrònic a info@escoltesiguies.cat amb el teu nom i cognoms, un telèfon de contacte, escriu "Tasques logístiques Fira" i el torn et va millor.

  • divendres 10, de 16h a 18h.
  • divendres 10, de 17h a 19h.
  • divendres 10, de 19h a 21h.
  • dissabte 11, de 21h a 23h.

Divendres al matí ens posarem en contacte amb tu i et donarem més detalls de la teva tasca.

- Dóna’ns un cop de mà a la carpa de MEG: obrirem l’espai a partir de les 10h del matí fins a les 21h del vespre. Envia un correu electrònic a info@escoltesiguies.cat amb el teu nom i cognoms, un telèfon de contacte, escriu "Carpa MEG Fira" i indica'ns el teu horari de suport a la carpa de ME.

 

 

Ofrena Floral
També hi haurà una ofrena floral de part de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), de la que MEG en forma part, al monument de Rafael Casanova. Esteu convidats a participar-hi!

  • Hora: a partir de les 9h del matí.
  • Lloc: Ronda Sant Pere amb c/Bruc de Barcelona.

 

 

Concert de l’Onze de Setembre
Òmnium Cultural, l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya organitza un concert la nit de l’11 de setembre.

Vols donar un cop de mà a les barres? Tens des de les 18h fins les 24h per fer-ho. Envia un correu electrònic a consell@cnjc.cat per concretar la teva disponibilitat.

Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 590 27 00 (pregunteu per l’Elisenda) o enviant un correu electrònic a secretaria@escoltesiguies.cat.

Aquest Onze de Setembre ajuda’ns a difondre l’escoltisme i el guiatge català!



Comparteix