Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

16.09.2010

El Correu Exprés fa 100 números!



El Correu Exprés celebra el butlletí número 100! Vols ajudar-nos a arribar al 200?

Ets de MEG? Tens previst fer alguna activitat, festa, formació, caminada, trobada, etc., per contribuir en la tasca del Moviment? Necessites un portal de difusió?

Nosaltres t’ajudem: envia’ns tota la informació relacionada amb el teu esdeveniment a comunicacio@escoltesiguies.cat i te la penjarem al web de MEG i sortirà al butlletí setmanal.

Recorda que els dijous és dia de Correu Exprés!!

El primer Correu Exprés de la història de MEG era en paper, un butlletí manufacturat i imprès. Alguns encara recordareu aquelles fotocopies que us arribaven a casa. Des de finals de 2006, i coincidint amb la inauguració del web de MEG, el Correu Exprés va passar a ser un butlletí electrònic.

Des de llavors, Correu Exprés ha viscut molts canvis i modificacions d’imatge, de continguts, de periodicitat, ... . Però l’objectiu sempre ha estat el mateix: mantenir-te ben informat de les novetats del Moviment.

Des de MEG volem agrair-te la teva contribució al butlletí digital del Moviment, perquè sense les teves activitats no seria possible la informació. I sense la teva informació no podríem fer el Correu Exprés.

Moltes gràcies a tots!!

Sempre a punt!



Comparteix