Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.10.2010

VII Premis d’Educació en el Lleure



La Fundació Lluís Carulla obre la convocatòria de la setena edició dels Premis d’Educació en el Lleure que, enguany, oferiran una nova categoria de premi i atorgaran, en total, 24.000€ als millors projectes de les associacions juvenils catalanes. 

L’acte de presentació s’ha celebrat el dilluns dia 4 d’octubre a la seu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, ja que en la edició anterior es va guardonar a un dels grups de la Demarcació del Barcelonès d’aquesta entitat. El projecte d’aquest equip va consistir en l’organització d’un casal d’estiu al CEIP Mestre Morera de Ciutat Meridiana de Barcelona i la posterior creació de l’Agrupament Escolta i Guia “El cau de la Ubuntu”.

La roda de premsa ha comptat amb la participació d’Eugeni Villalbí, secretari general de Joventut de la Generalitat de Catalunya; Montserrat Carulla, presidenta de la Fundació Lluís Carulla; Víctor Albert, president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla i Jordi Escoda, administrador de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, a més de dos representants de l’equip creador del’AEiG “El cau de l’Ubuntu”, Jan Garrido i Vanessa Españó.

La Fundació Lluís Carulla concedeix els Premis d’Educació en el Lleure amb la col·laboració de la Secretaria General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Enguany, els premis consten de 6 guardons de 4.000€ cadascun:

  • dos per a nous projectes.
  • dos per a experiències ja realitzades.
  • un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades.
  • un nou premi creat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat per a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves.

En total la dotació de la setena edició dels Premis d’Educació en el lleure és de 24.000 euros.

El termini de presentació de propostes s’acaba el dia 9 de desembre de 2010 i el veredicte del jurat es donarà a conèixer abans de la fi de març del 2011.

Per més informació i inscripcions consulta el web de la Fundació Lluís Carulla.

 



Comparteix