Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

19.11.2010

Nota de Premsa - Assemblea 2010 de Demarcació de Girona de MEG



L’escoltisme gironí celebra aquest diumenge l’assemblea de la demarcació, a Anglès. A partir de les 9 del matí es faran diferents activitats enfocades als caps dels diversos grups d’edat. Els caps nous es trobaran per primera vegada per iniciar la seva formació. Durant el plenari es farà un repàs de tota la tasca feta el curs passat i es presentaran les línies de treball per al nou curs. L’assemblea aplegarà els agrupaments de la Demarcació de Girona, que aquest any han incorporat un nou agrupament escolta a Hostalric.

 
L’escoltisme és un moviment voluntari sense ànim de lucre dedicada a l’educació en el lleure, on infants i joves d’entre 6 i 19 anys viuen l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode Escolta i Guia. Es tracta d’una proposta educativa que, a través d’activitats en petits grups, potencia la maduració i el creixement de cada nen i nena, transmetent els valors de la pau, la tolerància, la democràcia, el compromís amb la societat i el respecte a l’entorn. Actualment, MEG és present a més d’un centenar de municipis catalans i compta amb prop de 15.000 membres, amb 2500 caps o monitors. La Demarcació de Girona acull a 22 agrupaments formats per 1300 infants i joves i 400 caps -monitors-. 

L'Escoltisme a la Demarcació de Girona aplega les comarques gironines i L'Alt Maresme -distribució geogràfica d'Arenys de Mar fins a La Tordera-.


 


Per a més informació:
Carla Casals i Albert Ciurana, Comissaris de la Demarcació de Girona. Tel. 689 71 42 92
www.escoltesiguies.cat/girona



Comparteix