Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

01.03.2011

Subvencions de la Diputació de Girona per a entitats sense afany de lucre



1- CONVOCATÒRIA PÚBLICA DE SUBVENCIONS EN L’ÀMBIT D’ACCIÓ SOCIAL I COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT PER A L’ANUALITAT 2011

Aquesta convocatòria regula les subvencions que concedeix la Diputació de Girona als ajuntaments i a les entitats sense finalitats lucratives per a projectes d’acció social a l’àmbit de les comarques gironines.

Acció Social:

Per a projectes d’Acció Social a l’àmbit de les comarques gironines, adreçades a ajuntaments i entitats sense finalitats lucratives. Són despeses subvencionables aquelles que responen a la naturalesa de l’objecte de les seves bases reguladores i, concretament:

  • La millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitats.
  • Accions d’inclusió social i foment del desenvolupament local.
  • El foment de la formació i dels projectes d’innovació social.

Cooperació al Desenvolupament:

Per a projectes de Cooperació al Desenvolupament, adreçades a ajuntaments i entitats sense finalitats lucratives. Són despeses subvencionables aquelles que responen a la naturalesa de l’objecte de les seves bases reguladores i, concretament:

  • La millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitats.
  • Accions d’inclusió social i foment del desenvolupament local.
  • El foment de la formació i dels projectes d’innovació social.

Sensibilització i solidaritat:

Per a projectes de Sensibilització i Solidaritat a l’àmbit de les comarques gironines, adreçades a Ajuntaments i entitats sense finalitats lucratives. Són despeses subvencionables aquelles que responen a la naturalesa de l’objecte de les seves bases reguladores i, concretament:

  • La promoció dels valors de la cultura de la pau i la resolució de conflictes.
  • La promoció de la cohesió ciutadana i el desenvolupament del treball en xarxa de les entitats no lucratives i ONG de les comarques gironines
  • La promoció del respecte i l’equitat entre les persones a partir de l’aplicació dels Drets Humans.
  • Promoció del desenvolupament humà sostenible i difusió de les tasques a realitzar en les diverses dimensions (culturals, socials, politiques, ambientals i econòmiques) en zones vulnerables.

 

El termini de presentació de sol·licituds per a l’obtenció d’aquestes subvencions començarà l’endemà de la publicació al BOP de la convocatòria i finalitzarà el 22 de març de 2011.

Aquestes són les bases reguladores de cadascuna de les línies d'actuació i la convocatòria, que és única, per a tots aquests ajuts.

2- CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DEL FONS DE PRODUCCIONS EDITORIALS, ANY 2011

Els destinataris d’aquestes línies de subvencions són els editors (persones físiques i jurídiques) i les associacions no lucratives. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 22 de març de 2011.

Es consideren despeses subvencionables aquelles que respongui a la producció de llibres i publicacions periòdiques que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores.

En el següent enllaç de la Diputació de Girona trobareu aquesta informació sobre subvencions: http://www.ddgi.cat/subvencions2011/faces/inici.jsp

Així mateix, trobareu aquestes i tota la resta de convocatòries de subvencions al Portal Municipal d'Entitats, a l'apartat de recursos (a Subvencions de l'Ajuntament de Girona i a Altres subvencions): http://www.entitatsgi.cat/Recursos_entitats/_HdmMJ-RwF77lsxLmBzeI7y2AmJfizM90W42ZQJ0V308_v2HQRU69LQ

 



Comparteix