Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

18.05.2011

Gran dinar popular - 60è Sant Narcís



Després d’organitzar la Gimcana oberta a tota la demarcació el passat 19 de març, i la taula rodona celebrada el 2 d’abril amb les intervencions de Salomó Marques, Quim Bover, Jordi Picart, Daniel Boix i Nuri Babot per parlar sobre la trajectòria històrica de l’agrupament i el nostre paper en l’actualitat, ara ens informen del Gran Dinar Popular que organitzen pel proper 22 de maig a Can Bellvitge.

Sense ànim de voler-lo convertir en un macro-esdeveniment, com quan es va celebrar els 50 anys de l’agrupament, aquesta vegada l’han pensat com un acte obert a totes les famílies i persones que en algun moment de la seva història han passat per l’agrupament. Després de dinar hi haurà el clàssic “concurs de coques”.

També ens expliquen que pel 4 de juny s’està preparant l’activitat “Fem un cim!”, una excursió al Bastiments que vol servir no només per reivindicar l’escoltisme com a eina pedagògica i de transformació social, sinó també com a punt de retrobada i de cohesió per a totes aquelles persones que han estat a l’agrupament. En aquesta excursió es penjarà una placa commemorativa del 60è aniversari al cim de la
muntanya.
Per últim, només recordar-vos que el cau té una nova web fantàstica que podeu visitar: www.aeigsantnarcis.org Entre d’altres coses, hi podreu trobar el vídeo de la gimcana i fotos de les diferents activitats.
Moltes felicitats Sant Narcís!
 

 



Comparteix