Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.07.2011

Es presenta el nou Agrupament Escolta d'Hostalric



 El diumenge passat, coincidint amb els actes de la Festa Major, es va presentar el nou Cau d'Hostalric, anomenat "KCau". Aquesta entitat afiliada a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, compta amb una quinzena de joves de la població selvatana de 18 i 19 anys amb ganes d'oferir una oferta d'educació en el lleure a la seva població, de la qual ells no van disposar quan eren petits.

La sala municipal Serafí Pitarra va acollir l'acte conduït pels caps (monitors) de
l'Agrupament, i on també va intervenir l'Administradora General de MEG i el Comissari i el Secretari de la Demarcació de Girona. L'objectiu era donar a conèixer l'entitat i obrir el període d'inscripcions per al curs vinent. Durant l'acte es va destacar la tasca educativa i comunitària dels Agrupaments, i la inexistència d'una oferta d'aquest tipus a Hostalric i a la zona. També es va lloar la empenta d'aquests joves en aquesta iniciativa voluntària com a resposta al context de crisi econòmica actual. Es va aprofitar per projectar vídeos de l'activitat d'altres Agrupaments de la mateixa Demarcació de Girona per tal d'il·lustrar què és un Cau. Finalment, la regidora de formació i joventut Glòria Joaquin i Nicolau va cloure l'acte destacant la importància d'una entitat d'aquest tipus per a la població i mostrant el ple suport de l'Ajuntament en aquesta iniciativa. 
El logotip del nou Agrupament té com a símbol la torre dels frares, i el fulard tindrà els colors negre i groc, que a banda de ser identificatius també de les entitats esportives, prenen el sentit del color fosc de la pedra tosca que conforma la muralla.
 
 
Durant aquest curs, els caps del KCau han estat organitzant activitats puntuals com el taller d'escuts de la setmana medieval i la baixada de carretons en la mateixa festa major, a la vegada que s'han format a través de la Demarcació per tenir la titulació de monitor en el lleure.
El nou Agrupament oferirà a partir del setembre una activitat educativa de lleure dirigida a infants i joves de 6 a 16 anys.
 
Per a més informació contacteu amb la demarcació de Girona a:
689714292


Comparteix