Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

26.03.2013

AEiG Montpalau de Pineda entrega un rètol a St Pere de Riu



 El Cau de Pineda ha instal.lat aquest dilluns dia 25 de març, un rètol fet de fusta a Sant Pere de Riu. Es tracta d'un regal que fa l'entitat pinedenca a Sant Pere de Riu amb motiu del seu 50è aniversari. ''No esperem rebre presents, sinó que preferim fer-los! :)''


És un rètol fet a mà per l'artista de Santa Susanna Joan Nogueras, que de forma desinteressada l'ha esculpit a la fusta, que ha estat donada per la Fusteria Mateu de Pineda i on s'hi pot veure una imatge de Sant Pere de Riu.
L'acte ha comptat amb la presència de Mossèn Josep Casellas, Rector de Sant Pere de Riu i Santa Maria de Pineda, i el Sr. Mateo, responsable de Sant Pere de Riu, així com d'altres persones relacionades amb la casa. També l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, el Regidor de Medi Ambient, Jordi Masnou, Qualitat de Vida, Santiago Macip, Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda i Regidora de Joventut, Sandra Villarte, i Regidora de Benestar Social, Carme Aragonès, entre d'altres.
L'acte també ha servit per conèixer les darreres millores que s'han fet a la casa de colònies i per conèixer el nou petit Museu de Sant Pere de Riu, amb peces històriques relacionades sobretot amb la pagesia i art religiós.

 



Comparteix