Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

08.04.2013

Ambientat't



QUI SOM?

 
 Ambienta't és la comissió de natura de Demarcació de Girona. Va néixer d'Escoltisme i Guiatge per l’Empordà, un grup de treball que es va crear a partir dels incendis produïts a l’Empordà l’estiu del 2012 per mantenir el voluntariat de l’escoltisme i guiatge mentre no començava el curs als agrupaments.
 
Actualment l’equip està format per sis persones però cal recordar que tenim ajudes constants. Les sis persones que formem la comissió són:
 
Alicia Artigas - La Claca (Cassà)
Martí Ullastres - Les Gavarres (La Bisbal)
Pau Maresma - Pinya de Rosa (Blanes)
Laura Rabassa - Pinya de Rosa (Blanes)
Anna Camacho – La Claca (Cassà)
Mònica Rabassa - Pinya de Rosa (Blanes) 
 

 

*Properament foto d'equip
 
QUÈ FEM?
 
Actualment, a banda de les tasques a l’Empordà, la comissió està treballant en altres projectes i també en altres zones per poder oferir als agrupaments la possibilitat d’un servei a la natura més ampli.

Els tres objectius principals de la comissió són:
  • Sensibilitzar i conscienciar als agrupaments dels serveis que es poden oferir a la natura.
  • Recollir contactes i eines que permetin una comunicació més directe amb el servei.
  • Gestionar, en cas d’emergència, equips de voluntariat d'escoltisme i guiatge a Girona.

Tanmateix, cal tenir present que Ambienta't és un grup de treball novell i que per tant, necessitarà temps i confiança per poder consolidar-se.

 
TROBADES/ EMISSIONS/PUBLICACIONS
 
Ambienta’t ja està treballant per a dur a terme una trobada a l’Empordà, concretament a Capmany, per fer un servei conjunt i donar el tret de sortida oficial de la comissió. Més endavant ja sortirà la informació de la trobada.
 
Per a qualsevol idea o aportació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu ambientatdemgirona@gmail.com o del grup del facebook Ambienta’t Demarcació de Girona
 


Comparteix